Kuukauden kuvaaja – kesä/heinäkuu 2016 – Tiia Puolatie

Moikka! Mä oon Tiia, 32v. kolmen tytön äiti Kouvolasta. Olen kuvaillut niin pienestä asti kun vaan muistan. Iskä aina kirosi silloin, kun sai aina teetellä niitä miljoonia filmirullia ja maksaa ittensä kipeäksi. Nyt ei enää tarvi filmirullia teettää, mutta kuvamäärä on lisääntynyt siitäkin vielä varmaan 1000-kertaisesti. 😀

Pienenä kuvasin lähinnä eläimiä, sitten myöhemmin tuli mukaan ihmiset ja kaikki muu. Lapsia on tullut kuvattua nyt siitä asti kun sain oman ekan lapsen, eli kohta kuusi vuotta. Ekan oman järkkärin sain kuitenkin vasta siinä nelisen vuotta sitten. Parempaan vaihdoin nyt viime vuodenvaihteessa ja sitten vasta ihan kunnolla opettelin järkkärin käyttöä enemmän ja kuvaus lähti taas ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Vauvat ja vauvojen varpaat, mustavalkoisina. Ne on mun lempparikuvia!
Tuplavarpaat omistaa mun hyvä ystävä. Niiden kuvausta ei meinannut millään malttaa lopettaa, kuvailisin niitä koska vaan uudestaan ja uudestaan.

Kaksi viimeisintä (näyttelyssä canvastauluina) on mun omasta viimeisimmästä vauvasta ihan ekat newbornkuvat. Niistä tää koko (vauva)kuvausinnostus lähti sitten oikein kunnolla.
Keskimmäisenä kuvassa sitten ihan asiakkaan luona otettu vauvakuva, viimekertaisista kuvauksista.  Tää on se mun juttu. Tätä mä haluan tehdä, kuvata, etenkin vauvoja ja niiden ihania pieniä varpaita!

Blogien siirtojen yhteydessä valitettavasti tämän postauksen kuvat menetettiin bittiavaruuteen.