Kuukausimiitti – toukokuu 2016

Retkiä on tulossa.

Seuraava retki on 14.5. Mikkeliin, ainakin pistohiekoille. Toivon matkalle mukaan jengiä, ainakin autolastillisen, ettei tarvis ihan yksistään mennä 🙂 Menemme sinne siis Mikkelin Kameraseuran vieraaksi.

Meriset linturisteily nyt ensin 15.5. Sinne mennään taas yhteiskuljetuksilla, saa toki tulla ihan yksikseenkin, jos haluaa. Mutta minulle ainakin mahtuu autoon useampi. Laiva lähtee Sapokasta jo klo 9:00, joten kokoonnutaan Kuusalla studiolle tuossa 7:30, niin voidaan ajella ihan rauhassa ja ottaa vaikka matkaltakin jengiä mukaan ja ollaan silti ajoissa perillä. Takaisin ollaan klo 15:00 satamassa, siitä sitten tietysti vastaavasti takaisinpäin 😉 Lohikeittolounaita ei ole otettu, joten joko evästä tai sitten voi kysellä vielä laivayhtiöltä, jos voi maksaa sen paikanpäällä.  Tämä reissu on ennakkovarattu, jos mukaan vielä haluaa niin voi kysellä suoraan tuolta:
http://www.meriset.fi/yhteystiedot

Pietarista on tulossa lisäinfoa pikapuoliin. Siitä erikseen lähtijöille.

Vallisaaren ilmoittautumisaikaa on pidennetty, deadline on nyt 10.5. jotta uusimmatkin jäsenet pääsevät halutessaan mukaan ja laivayhtiö kuittaa varauksen 15.5. Matkan hinta on 49€ ja se veloitetaan hyvinkin pian ja maksetaan laivayhtiölle ennakkoon.

Kun Instagrammiin kuvia laitatte niin laittakaa (joskus) niihin hästäkki #kamera73 niin ne tulevat suoraan seuran kotisivujen etusivulle näkyviin 😉 Muutamia siellä jo on.

Hoivakotiprojektissa on kaksi seuraavaa paikkaa valittuna, Elimäen Puustelli ja Kotiharjun palvelukeskus. Projektiin huolitaan lisää kuvia, kuvista ei makseta palkkiota. Ihan sellaisia jokapäiväisiä kuvia, suurta mielenkiintoa on saavuttanut makkaranpaistokuva, traktorit, kissat ja koirat. Myös muut eläinkuvat toimivat sekä tietysti myös maisemakuvat. Vedokset ja kehykset kustannetaan tehdyistä koulutuksista (allekirjoittanut pitää).

Lisäksi meillä oli luennoitsijavieraana Esa Rosqvist, Esagraphy. Aiheena oli Astrokuvaus.

Näimme mm. esimerkin linnunratakuvan käsittelystä ja lisäksi oli juttua NVK Local Kouvolan käynnistymisestä. Siihen on FB-ryhmä, johon varsinkin alle kolmikymppisten toivotaan osallistuvan. Osallistuminen ei velvoita mihinkään, mutta tiedossa on toimintaa myös tälle alueelle.

Toiminta polkaistaan käyntiin 14.5. alkavalla PhotoWalkilla – myös Kouvolassa. Tsekatkaa ihmeessä.

Kiitos vielä Esalle luennosta ja infosta 😉

#Mika