Seura teki lahjoituksen numero 2 hoivakoteihin

Tällä kertaa kuvia meni Elimäen Puustelliin. Lahjoituksesta oli puhetta jo kesällä, mutta omien juttujeni takia minulta ei ihan irronnut silloin, mutta ehkä parempi pikkasen myöhemmin kuin ei ollenkaan?

Tällä kertaa lahjoituksena vein sinne kuusi kuvataulua, edellisen lahjoituksen perusteella valittuina. Kuvien vastaanotto oli kaikkien mittapuiden mukaan todella lämmin <3 Oli hienoa luovuttaa kuvat heille, asukkaiden ja miksei myös henkilökunnan ja vieraiden silmäiltäviksi. Ja meiltä kun on tuota aktiivista jengiä löytynyt kuvauskeikoille niin juteltiin siitäkin. Meillä on jos jonkinlaista kesätapahtumaa ja jossain niistä voitaisiin ihan hyvin käydä kuvaamassa. Kuvat vain heidän käyttöönsä. Tällaiset tapahtumakuvat voitaisiin toimittaa diginä.

Sielläkin voidaan myös niin sovittaessa suorittaa asukkaiden kuvaus. Koskikodissa sellainen tehtiin, mutta nyt se ei aikataulullisesti oikein istunut, mutta mikään ei estä tekemästä sitä myöhemmin. Kuvat, kuten Koskikotiinkin, voitaisiin toimittaa vedoksina.

Tässä vielä Elimäen Sanomien jutun kopio:

7.11.2016

#Mika