SKsL:n vuosinäyttely 2016 – Lappeenranta

Vuoden 2016 SKsL:n vuosinäyttely järjestettiin Lappeenrannassa Saimaan Kameraseura ry:n isännöimänä. Näyttelypaikka oli upea Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus/Galleria Pihatto.

Tää keikka meni ainakin allekirjoittaneen puolesta ihan harjoituksesta, ei hajuakaan… ja säännöt pikaisesti läpi luettuna, ihan pikkasen kiirekin tuli lähettäessä.

Näyttelyyn lähetettiin seuran nimissä 11 teosta (A 9kpl, C 2 kpl), neljältä jäseneltä ja Kamera-73:sen kuvista hyväksynnän näyttelyyn saivat seuraavat teokset kolmelta jäseneltä:

Hasu Mika; Mielen salaisuus: Synkkä (C)
Kuvan takana on pohdiskelu parisuhteesta ja sen joskus kovistakin henkisistä jutuista, molemmin puolin. Minulla sanat on usein vaikeampia kuin ilmaista itseäni kuvalla. Kuva on yksi kuva kuuden kuvan sarjasta. Sarja oli esillä Elimäen kirjastossa 2015.

Olin kovin yllättynyt kun tämä kuva meni läpi, mutta ilmeisesti se sitten mielytti myös tuomareita. Kuva on otettu yhtä salamaa käyttäen, salama melkein suoraan edessä. Käsittelyssä kaikki muu paitsi työrukkaset on vedetty mustavalkoisiksi. Sävyjä hanskoissa on hieman vähennetty.

Kulla Helin; Varpaat (A)
Parta Teemu; Silmäpeli (A)

Blogien siirtojen yhteydessä valitettavasti tämän postauksen kuvat menetettiin bittiavaruuteen.